Velkommen til psykolog John Petter Fagerhaug

publisert i Blogg

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Trenger du noen å snakke med? Som psykolog har jeg i en årrekke hjulpet mennesker, både som privatpersoner og i jobb. Mange tenker at de ikke trenger hjelp, men alle kan ha godt av en samtalepartner. Ta kontakt for en uforpliktende og gratis prøvetime.

Få en gratis time!

Få en gratis prøvetime hvor du får innspill og tilbakemeldinger du kan jobbe videre med. Helt uforpliktende. Pr. telefon eller Skype.

Om meg

I over 20 år har jeg drevet privatpraksis som psykolog. Der har jeg jobbet med ulike psykologiske problemstillinger som har gitt meg mange nyttige erfaringer. Jeg har også utviklet en del løsninger som du finner noen av her.

Ulike problemstillinger krever ulike metoder. Gjennom samtaleterapi, rådgivning, ulike faglige retninger og løsninger, tilpasser jeg behandlingen til den enkeltes behov og ønsker.

Hva trenger du?

Sliter du med noe, så kan det være lurt å snakke med noen om det. Enten det er slitenhet eller utbrenthet, depresjon, angst eller ensomhet. Er du i et vanskelig forhold, eller opplever en problematisk fortid, eller du sliter med andre problemer, er det viktig å vite at man kan gjøre noe med det.

Vi kan også jobbe med å utvikle selvfølelsen, selvtilliten eller synet på deg selv. Her finnes det en del teknikker og løsninger som virker. Eller hvis livet er tungt, veien videre uklar, motivasjonen fraværende, og du har ønske om et bedre liv.

Er det noe som er vanskelig på jobb? Sliter du med leder eller medarbeidere, for mye stress og for mye å gjøre? Eller føler du at du står stille, og ikke kommer noen vei? Trenger du en bedre utvikling i forhold til karriere, yrkesvalg og veien videre?

Uansett hva du sliter med, trenger, eller ønsker deg, så er det mulig å gjøre noe med det.

Min erfaring

Jeg har jobbet med en rekke temaer som du kan se her. Jeg har jobbet spesielt mye med utbrenthet, og utviklet programmet Behandling av utbrenthet. Jeg har også bidratt til å få motivasjon inn i skoler i Agder (se https://samm.uia.no/).

Jeg har blitt benyttet i forskjellige mediesaker, som blant annet på NRK Dagsrevyen om «skjermavhengighet», og jeg har vært rådgiver for deltakerne i Idol Jr. Jeg har også jobbet mye med konflikter, vanskelige samtaler og krisehåndtering, samt sykefravær og arbeidsmiljø m.m. Du kan lese mer om meg i Om Fagerhaug Solutions.

Jeg er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Kontakt

Ta kontakt her hvis du ønsker en samtale eller mer informasjon.

(Konsultasjoner tilbys på kontoret, pr. telefon eller på Skype e.l.)

Velkommen!